Storyspot

StorySpot

StorySpot er en webapp med redaktionssystem, som vi har konceptualiseret, udviklet og idriftsat. Webapp‘en benyttes til at informere brugerne om et emne. Brugeren præsenteres her for ved at skanne en QR kode.

Læs mere→

Voicebird

Applicate IT har leveret sparring på mobiloptager hardware, samtaleplatform, shops og cloud services. Voicebird er en nyskabende dansk ide, hvor man gik hele vejen fra ide, til dialog, tanker, og model-optimeringer, frem til realisering af komplet sky- og samarbejdsbaseret samtale univers.

Læs mere→

smstrailerlock

SMSTrailerLock

Applicate IT har udviklet en kommunikationsplatform, som varetager kundens behov mht. planlægning, validering og eksekvering af de informationer som indgår mellem chauffør, vognmand og SMSTrailerLock.

Læs mere→

Kvikløn

Rie Elstrøm, stifter og direktør i Dansk Løn Service, kontaktede Applicate IT med en ide til et nyt tidsregistreringssystem henvendt til små og mellemstore virksomheder. Ideen var et system, som kunne rumme registreringen af arbejdstid, tillæg og fravær med et indbygget e-arkiv, der skulle række helt ud til kundernes ansatte.

Læs mere→