SOFTWARE INNOVATION

Applicate IT leverer skræddersyede forretningssystemer, der afspejler dine og brugernes behov. Vi har erfaring fra udviklingen af en lang række administrative forretningssystemer og portaler. Førsteprioritet for os er at få klarlagt dine forretningsbehov og at optimere på modellen i fællesskab, så vi kan udvikle den optimale løsning.

Det er vores designfilosofi, at systemer skal være brugervenlige, generiske, skalerbare og effektive at anvende og drifte. En velfungerende it-arkitektur er fundamentet for ethvert professionelt designet system, hvor effektivitet, robusthed, og sikkerhed kommer i højsædet.

FOKUSOMRÅDER

FrontEnd: Vores webbaserede FrontEnd systemer bygger på en forståelse for brugeroplevelsen, herunder med responsive designarkitektur. Hvad end systemet henvender sig til en kunde eller en medarbejder skal anvendelsen være så nem og intuitiv som muligt. Vi forsimpler ikke, men vi forenkler!

BackEnd: Vi udvikler web og database baserede BackEnd løsninger, som sikrer effektiv varetagelse af jeres forretningssystemer. Vi kan nyudvikle administrative systemer, der selvstændigt varetager det pågældende område, eller udvikle løsninger som integreres i jeres eksisterende BackEnd platform, herunder også bogholderi- og ERP-systemer.

Custom design: Frem for standard løsninger, som til dels er baseret på traditionel og historisk tankegang, så ligger der en vigtig individuel konkurrenceparameter i specialdesignet funktionalitet, udviklet til den enkelte og unikke virksomhed.

Custom production: Vores erfaring er yderligere, at specifikke løsninger kræver specifikke udviklings- og programmørprofiler, inden for forskellige teknologiområder på såvel Front- som BackEnd niveau. En programmør er ikke bare en programmør, og ingen programmører kan i dag favne alle relevante teknologiområder effektivt, her er vores filosofi istedet at benytte såvel egne spidskompetencer såvel som insourcede, og det gælder såvel lokalt som globalt.

Som vores kunde, vil du altid være i tæt dialog med vores rent danske forretningsudviklere og projektledere, men det underliggende rugbrødsarbejde får vi produceret der, hvor de faktiske produktionskompetencer nu engang er.

Vi anvender derfor de programmører, der har de, til det individuelle projekt, rette spidskompetencer. Vi har vores egen lønnede stab af dygtige .NET og Apps udviklere i Vietnam, men trækker gerne spidskompetencer ind på et projekt, hvis behovet opstår.

På denne måde sikrer vi vores kunder det bedste fra alle verdener, dansk forretningsdialog og projektledelse, globale spidskompetencer på de relevante teknologier, herunder også insourcede, til den rigtige pris, udført, kvalitetssikret og dokumenteret direkte på et dansk udviklingsmiljø.