CASES

bosolog

Vi kickstartede bosoLog’s forretning med udvikling af
stærkt IoT-koncept og anskaffelse af funding midler.

Projektinfo

Udfordringen

Hvis en virksomheds værdifulde forsendelse er beskadiget under transit, hvem bærer da ansvaret, og hvad er der helt konkret sket og kunne skaden være undgået? Vigtige materialer er forsvundet fra et lager. Hvor er de?

Udfordringen var derfor at lave et system som kunne registrere utilsigtede hændelser, f.eks. ved hjælp af (men ikke begrænset til); GPS-tracking, stødpåvirkninger, temperatursvingninger og fugtighed.

Løsningen

Vi udviklede i samarbejde med bosoLog et stærkt IoT koncept, som hjælper deres kunder med at opklare problemstillingerne omkring forsendelsesskader.

BosoLog udnytter IoT teknologiens muligheder for at overvåge værdifulde varer i transit eller med fast lokation ved at opsamle data fra sensorer på varerne – data som bl.a. benyttes til at placere ansvar for beskadigede varer.

Applicate IT udtænkte samarbejdssportalen, der bruges til håndteringen af data fra sensorerne. Grænseværdierne for, hvilken belastning varerne må udsættes for, sætter brugerne selv. Portalen er bygget på Management-by-Exception-princippet i den forstand, at brugerne først bliver notificeret, hvis en vare udsættes for overlast.

Dermed behøver brugerne ikke at overvåge varen i realtid, men kan i stedet koncentrere sig om kerneforretningen under antagelsen om, at intet nyt er godt nyt.

Via portalen kan de forskellige aktører samarbejde omkring håndteringen af målinger udenfor øvre- eller nedre grænseværdier.

Som et resultat af bosoLogs tætte dialogbaserede samarbejde med deres små og store kunder, har virksomheden en lovende fremtid foran sig, hvor der vil være behov for udvidelse af portalens funktionaliteter. Ændringsønsker overleveres løbende til os, der vedligeholder og opdaterer portalen.

bosoLog, Logo

Om bosoLog

BosoLog er en virksomhed, der har udviklet et unikt produkt, hvor brugerne kan overvåge og logge alle hændelser på maskiner og udstyr, der er under forsendelse, på lager eller i brug.

LÆS MERE

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en snak om jeres næste IT projekt. Udfyld formularen, ring eller skriv til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Applicate IT | Innovation - Software - Design