CASES

Hempel

For Hempel udviklede vi en e-læringsplatform,
der fungerer offline og kan håndtere generisk undervisningsmateriale.

Projektinfo

Udfordringen

Med sømænd på skibe rundt omkring i hele verden, er det en umulig opgave for shippingvirksomhederne at få dem til at møde personligt op og gennemgå et læringsforløb. Derfor søgte Hempel hjælp hos os til udvikling af en generisk og offline e-læringsapp til iPad med hvilken sømænd kan deltage i undervisning hvor end de er.

Det vigtige element ved denne opgave var, at e-læringsmaterialet skulle kunne tilgås offline. Dette var altafgørende, da skibene befinder sig lagt ude på havet, hvor dårlig eller ingen internetforbindelse er en faktor.

Løsningen

For at vedligeholde skibets malede overflader med de korrekte teknikker og materialer, kræver dette avanceret viden. Derfor skal sømændene undervises heri. 

Vi udtænkte en let måde hvorpå et e-læringsmateriale kan anvendes offline, og uden at sømændene bemærker skiftet mellem online og offline i læringsforløbet. Systemet er opbygget så sømanden løbende i e-læringsmaterialet skal løse opgaver og svare korrekt på mindre quizzer, som tilpasses til det enkelte e-læringsforløb fra en central cloud portal. Når alle kursets øvelser er bestået, udstedes et personligt certifikat, som sømanden kan printe. Undervejs kan shipping virksomheden følge med i sømandens e-læringsforløb.

Afgørende for app’ens succes er ligeledes den generiske opsætning af det nye e-læringsforløb. Det er let for administratoren at sætte et nyt certificeringsforløb op om et hvilket som helst emne.

Hempel, Logo

Om Hempel

Hempel er en markedsførende malingsleverandør inden for segmenterne marine, industri, dekorativ container og yacht.

Hempel stræber altid efter at skabe en ekstra værdi for kunden. Derfor investerer virksomheden i avancerede vandfortyndingsbare produkter og innovative idéer til at hjælpe kunden med at skære ned på brændstofforbruget, reducere udledning og nå de miljømæssige mål.

Hempel tilbyder komplet produktsortiment og teknisk rådgivning.

LÆS MERE

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en snak om jeres næste IT projekt. Udfyld formularen, ring eller skriv til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Applicate IT | Innovation - Software - Design