CASES

Jungle Banen

Vi var med til at omsætte Jungle Bane-konceptet til en app
og udnytte de mange nye muligheder, som app’en tilbyder.

Vi var med til at omsætte Jungle Bane-konceptet til en app og udnytte de mange nye muligheder, som app’en tilbyder.

Projektinfo

Udfordringen

Ideen med Jungle Banen app’en er at gøre et opbrud med tavleundervisningen og få mere bevægelse ind i timen. Det er bevist at bevægelse forbedrer indlæringen hos eleverne og denne tanke skulle formidles ud i en app. App’en sikrer en motiverende bevægelse i undervisningen ved at anvende lærernes allerede anvendte undervisningsmateriale i en fysisk bane.

Lærerne har ikke meget tid til at forberede sig eller at sætte sig ind i en ny app. Læreren skal også kunne bruge eget materiale og UNI-C login. Derfor var det fra starten vigtigt at app’en blev så brugervenlig og lettilgængelig som overhovedet mulig.

Løsningen

Vi har været med til at omsætte Jungle Bane-konceptet til en app og udnytte de mange nye muligheder, som app’en tilbyder. App’en indeholder en netværksfunktion, hvor elever og lærere kan dele og samarbejde om baner og baser på tværs af skoler og landsdele. App’en er udviklet til både Windows 10 tablets, iPad samt PC. Hertil er hele løsningen knyttet sammen med database i skyen samt integration til UNI-C login.

Udover appudviklingen har vi også assisteret IT i Bevægelse med at indhente en halv million kroner i fundingmidler fra Børne- og Undervisningsministeriet’s udviklingspulje.

Om Jungle Banen

IT i Bevægelse er virksomheden bag Jungle Banen. Missionen er at inspirere og guide lærere og pædagoger til en hverdag, hvor IT, leg og bevægelse sætter standarden for, hvordan kommende generationer lærer bedst.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en snak om jeres næste IT projekt. Udfyld formularen, ring eller skriv til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Applicate IT | Innovation - Software - Design