CASES

SMSTrailerLock

Vi kickstartede SMSTrailerLock’s forretning ved at skaffe
virksomheden 
over en halv million kroner i funding midler.

Projektinfo

Udfordringen

SMSTrailerLock kom med et banebrydende produkt for den europæiske transportbranche. Derudover havde de en grundig markedsanalyse og en forretningsplan med.

Udfordringen for SMSTrailerLock var at skaffe midler til at starte forretningen op. Der var for virksomheden udsigter til en række etableringsomkostninger, som bl.a. at få udviklet en ny type lås, søge patent og få programmeret en avanceret platform til håndtering af låsene.

Løsningen

Vores funding-ekspert søgte på vegne af SMSTrailerLock egnede puljer og fik derigennem midlerne bevilliget. I samarbejde med SMSTrailerLock udtænkte vi et sikkerhedskoncept og en protokol, som passede ind i speditører og vognmænds arbejdsgange og processer.

SMSTrailerLock’s låse er beregnet til lastbilanhængere for højværditransport og denne lås skal forhindre tyveri af traileren, hvad enten denne står tom eller er med kostbar last. Data om låsen og lastbilanhængeren, som opsamles i portalen, skal være fuldstændigt valide, da de bl.a. kan bruges i forsikringssager. Vi har hjulpet SMSTrailerLock på dette område og har sørget for en valid dataudveksling og opsamling.

SMSTrailerLock, Logo

Om SMSTrailerLock

SMSTrailerLock giver kunderne i transportbranchen sikkerhedsløsninger. Virksomheden ønsker at give kunderne den mest sikre og innovative sættevogns sikkerhedsløsning.

SMSTrailerLock tilbyder enkelhed, fleksibilitet og sikkerhed i en enkelt løsning.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en snak om jeres næste IT projekt. Udfyld formularen, ring eller skriv til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Applicate IT | Innovation - Software - Design