CASES

WORKR®

Med nøje udvalgt teknologi og fokus på både forbedret softwarearkitektur og -design, udviklede vi version 2.0 af Workr®, som i dag er til stor gavn for tusindvis af brugere.

Projektinfo

Udfordringen

Med stor iværksætterånd og fuld af gå-på-mod havde Yonas fået udviklet en softwareløsning, som privatpersoner kunne bruge til at sætte diverse forefaldende arbejdsopgaver i udbud, for eksempel hundepasning, børnepasning, havearbejde, bilrengøring mm. Trods en stor investering var Yonas dog ikke tilfreds med løsningen, og efter anbefaling henvendte Yonas sig derfor senere til os mhp. at indgå et nyt værdifuldt leverandørsamarbejde. Vi tog velvilligt imod opgaven om at gentænke hele konceptet, udvikle ny arkitektur og design, samt foretage nyt teknologivalg for en komplet Workr® 2.0-løsning til både mobil og desktop. Med stort fokus på øget funktionalitet og brugervenlighed, lå det nye Workr® klar allerede efter få måneder.

Løsningen

Den øgede funktionalitet og performance i det nye Workr® kommer i dag slutbrugeren til gavn, især på grund af den nyeste softwarearkitektur og teknologi, som blev anvendt til at udvikle systemet. Nu får flere og flere privatpersoner øjnene op for hvad Workr® har at tilbyde. For eksempel kan arbejdstager selv opsætte automatiske adviseringer om relevant arbejde baseret på geografi og/eller kategorier, såsom ’havehjælp’, ’flyttehjælp’ og/eller ’børnepasning’. Både arbejdstager og arbejdsgiver kan desuden profilere sig selv via webportalen med video, billeder og tekstbeskrivelser.

Som iværksætter nyder Yonas ikke kun godt af vores konkurrencedygtige leverandørpriser, men også den løbende dataindsigt han får via det indbyggede KPI dashboard, som er integreret i softwareløsningen. Det gør ham bl.a. i stand til at lave de rette tiltag ift. at udvikle sin forretning positivt og samtidig øge brugertilfredsheden. Yonas har store ambitioner for fremtiden. Workr® har således indhentet over 70.000 brugere, har mere end 30.000 handler på bagen og får rigtig gode anmeldelser på app store. Workr®, som stadigvæk er på en vækstrejse, er i dag en af Danmark’s førende webportaler indenfor udbud af arbejdsopgaver mellem privatpersoner.

Har du selv lige en opgave, som du står og mangler hjælp til derhjemme? Eller måske du gerne vil tjene en ekstra skilling ved at blive Worker? På workr.dk kan du oprette din profil helt gratis og komme i gang i dag.

Se hvordan løsningen fungerer i videoen nedenfor.

Logo, Workr

Om WORKR

Workr® er i dag med sine 70.000+ brugere og mere end 30.000 handler på bagen en af Danmark's førende webportaler indenfor udbud og efterspørgsel af private arbejdsopgaver, såsom f.eks. havearbejde, bilrengøring, børnepasning osv.

Arbejdsgiver såvel som arbejdstager kan gratis oprette en professionel profil via hjemmesiden, og derefter søge eller tilbyde hjælp til praktiske opgaver i hverdagen.

LÆS MERE

BLIV INVESTOR

Ser du stort potentiale i Workr® som forretning, og kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at blive investor? Kontakt Yonas i dag for mere information.

SEND E-MAIL

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage en snak om jeres næste IT projekt. Udfyld formularen, ring eller skriv til os. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Applicate IT | Innovation - Software - Design