Ny hjemmeside

Ja, indrømmet. Det var på tide med et frisk pust, så vi er netop gået LIVE med vores nye hjemmeside! Det har længe været planen, da vi på baggrund af ansættelsen af en ny markedsføringsansvarlig i efteråret 2020, har haft et stigende fokus på at optimere vores digital profil hen over de seneste måneder. I forbindelse med hjemmesideprojektet har der især været fokus på både struktur og brugervenlighed samt naturligvis forbedret indhold.

Kristoffer Sejer Brødløs, Sales & Marketing Manager hos Applicate IT, uddyber: 

”Med vores nye hjemmeside ønsker vi overordnet set at give vores besøgende et bedre indblik i hvem vi er og hvad vi kan levere – samtidig med at de får en væsentlig bedre brugeroplevelse. Vi får også en bedre platform til indholdsformidling fremadrettet, hvilket længe har ligget højt på vores ønskeliste. Med det sagt, så har vi også flere spændende emner på vej – hermed derfor også en opfordring til vores besøgende: husk at tilføje vores hjemmeside som bogmærke og kig tilbage i ny og næ. Vi hører også gerne fra publikum i forhold til eventuelle ideer, forbedringer osv. God fornøjelse!”

Måske du endnu ikke har læst vores nye case stories med eksempelvis KOMBIT, Rigshospitalet og LifeXite? Tag et kig på vores Cases-sektion, som vi løbende opdaterer.

Artikel thumbnail, UN Global Compact Network Denmark

Vi tilslutter os UNGC

Som led i vores forøget fokus på at omstille os til en mere bæredygtig forretningsgang, har vi tilsluttet os den danske gren af det verdensomspændende

LÆS MERE »
Applicate IT | Innovation - Software - Design