Vores udviklingsteam styrkes

På baggrund af en stor ny opfindelse, som vi har gjort i samarbejde med Aarhus Universitet, samt tilgang af flere store nye kundeprojekter, har vi på det seneste udvidet vores i forvejen stærke udviklingsteam markant med hele syv nye udviklere. Især innovationsprojektet omkring måling af klimaaftryk, som tæller flere prominente investorer, og som både IBM Global og en af Danmark’s største virksomheder nu er en del af, får os til at ansætte flere nye folk. Dette ligger desuden helt i tråd med vores samarbejde med Vækstfonden i perioden 2020-2023 om ekspansion af virksomheden.

Michael Pedersen, CEO i Applicate IT A/S, udtaler om tilgangen af flere nye medarbejdere:
”Vi fortsætter ufortrødent vores vækstrejse med ansættelsen af flere specialister til vores udviklingsteam. Navnlig vores nu etablerede samarbejde med IBM Global og en af deres kunder vidner om, at potentialet i vores nye opfindelse er kæmpestort, både nationalt og internationalt.”

De nye profiler i vores udviklingsafdeling dækker bl.a. områderne forretningsanalyse, backend- og front end-udvikling, kvalitetssikring og testing. Alle er højtuddannede specialister, der sammenlagt kommer med årtiers erfaring fra den globale IT-branche.

Artikel thumbnail, ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Ja, indrømmet. Det var på tide med et frisk pust, så vi er netop gået LIVE med vores nye hjemmeside! Det har længe været planen,

LÆS MERE »
Artikel thumbnail, UN Global Compact Network Denmark

Vi tilslutter os UNGC

Som led i vores forøget fokus på at omstille os til en mere bæredygtig forretningsgang, har vi tilsluttet os den danske gren af det verdensomspændende

LÆS MERE »
Applicate IT | Innovation - Software - Design