OM OS

If you can think it, we can realize it.™

Applicate IT er et innovations- og softwareudviklingshus grundlagt i 2010 med egne kontorer i både Danmark og Asien, og beskæftiger samlet set 20 egne fuldtids IT-professionelle der dækker hele kæden af kompetencer fra ide til design, udvikling, kvalitetssikring samt leverance og drift af turnkey IT-løsninger.

Vi udvikler og leverer skræddersyede softwareløsninger, som skaber værdi for både kunder og partnere, både i den private og offentlige sektor, herunder deltager vi også forskningsprojekter og forretningsfællesskaber.

En af vores styrker er vores evne til at forbinde mange af de nyeste teknologier i en IT-løsning, uden at gå på kompromis med anvendeligheden og kvaliteten. Vi sætter en dyd i at undersøge og udvikle state of the art teknologi, og derfor lader vi os ikke begrænse.

Vores løsninger er generiske og tænkt til den sidste detalje, hvor anvendelighed har den højeste prioritet, hvilket betyder, at vi aldrig arbejder med standard løsninger.

Organisation

Profile image, Luan

Luan Nguyen
Chief Technical Officer
Medejer

Profile image, Nina

Noi Phan
Chief Operating Officer
Medejer

Profile image, Bo

Bo Sejer Frandsen
Bestyrelsesformand
Medejer

Lokationer

International virksomhed

For at sikre jer den bedste løsning og kvalitet til den mest attraktive pris, har vi placeret vores udviklingsafdeling i Hanoi, Vietnam. Her har vi vores egne og højt uddannede softwareudviklere siddende. Dette setup gør os i stand til at tilbyde nogle af markedets bedste vilkår på sammenhængende udviklingsforløb – lige fra idé til turnkey.

Silkeborg
UX/UI design
IT produktudvikling
Projektledelse
Funding
Ledelse

Hanoi
UX/UI design
Teknisk specifikation
Dokumentation
Softwareudvikling
Test & kvalitetssikring

Vores vision

Vi ønsker at være meget mere end en standard softwareleverandør.
Vi skaber innovative softwareløsninger ud fra jeres ideer eller udfordringer
og stræber efter at udvikle værdiskabende IT løsninger, som passer til netop jer.

Vi ønsker at være meget mere end en standard softwareleverandør.
Vi skaber innovative softwareløsninger ud fra jeres ideer eller udfordringer
og stræber efter at udvikle værdiskabende IT løsninger, som passer til netop jer.

Udviklingsproces

JERES FLEKSIBLE UDVIKLINGSPARTNER

Vores udviklingsproces, som er gengivet herunder, dækker alle nødvendige faser af softwareudvikling – lige fra idé til turnkey. Måske I blot har brug for hjælp til UX design – eller er det hele pakken der skal til for at komme i mål med jeres projekt? Vi er fleksible og kan imødekomme netop jeres behov. Vores kompetente projektledere og udviklingsteam står klar til enhver opgave indenfor software- og app udvikling. Vi dækker samtlige mainstream kodesprog og alle trin i udviklingsprocessen. Og prisen – den er yderst konkurrencedygtig. 

Hos os kombinerer vi agil udvikling med den velkendte konventionelle vandfaldsmodel. Dette sikrer fuld gennemsigtighed i vores samarbejde med jer og I kan samtidig være sikre på, at det endelige estimat kan tages med i budgetteringen af jeres projekt.

 

Hele pakken - fra idé til turnkey

Under idé- og UX design-fasen arbejder vi superagilt med flere iterationer. I processen inddrager vi hellere end gerne jeres brugere, og den feedback de kommer med udgør grundlaget for en intuitiv og dermed effektiv softwareløsning. I den næste fase afdækker vi jeres konkrete behov og vi får udformet en udførlig kravspecifikation samt dokumentationen for det tekniske design. På den måde skaber vi allerede fra start af et solidt grundlag for den videre udvikling og estimering. Dette giver jer ro i maven, når først vores kompetente team af udviklere løbende bygger og forbedrer jeres nye softwareløsning. Her får I et helt klart overblik over økonomien og et endeligt og pålideligt estimat for det samlede projekt. Vores udviklingsteam sørger efterfølgende for at bygge samt løbende forbedre jeres nye softwareløsning og også her er vores projektleder i løbende dialog med jer omkring processen. I forbindelse med kvalitetssikringen sørger vi for gennemgående tests af løsningen på baggrund af kravspecifikationen.

Guestimate
Idéudvikling
Råestimat
UX Design
Estimat
Specifikation
Udvikling
Kvalitetssikring
Løsning
Guestimate
Idéudvikling
Råestimat
UX Design
Estimat
Specifikation
Udvikling
Kvalitetssikring
Løsning

NYT IT PROJEKT?

Kontakt os i dag og lad os høre mere om netop jeres behov. Vi har flere års brancheerfaring, høje kvalitetskrav og fornuftige priser.

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

Partnere

Sammen med vores partnere bringer vi øget værdi til vores fælles kunder og leverandører.
Vi udnytter synergierne og leverer kvalitetsløsninger til diverse industrier.

Alexandra Instituttet, Logo

Alexandra Inst.

En af Danmarks førende virksomheder indenfor IT forskning, -udvikling, -og innovation.

BESØG
EnviDan, Logo

EnviDan

Moderne miljøvirksomhed som tilbyder professionelle løsninger indenfor vand, spildevand og biogas.

BESØG
Danmarks Tekniske Universitet, Logo

DTU Business Hub

Et tværfagligt fællesskab hvor vi især inspireres og ud-fordres til at finde nye løsninger.

BESØG
IBM Global Services Logo

IBM GBS

Vi samarbejder tæt med IBM Global Business Services® omkring ImpactSphere™.

BESØG
Aarhus Universitet, Logo

Aarhus Universitet

Forskningstungt universitet med stor gennemslagskraft på tværs af hele fagspektret.

BESØG

Vi støtter

Vi er stolte over at være sponsor for flere velgørende organisationer.

Alexandra Instituttet, Logo

Alexandra Inst.

En af Danmarks førende virksomheder indenfor IT forskning, -udvikling, -og innovation.

BESØG
EnviDan, Logo

EnviDan

Moderne miljøvirksomhed som tilbyder professionelle løsninger indenfor vand, spildevand og biogas.

BESØG
IBM Global Services Logo

IBM GBS

Vi samarbejder tæt med IBM Global Business Services® og leverer løsninger via IBM Cloud.

BESØG
Danmarks Tekniske Universitet, Logo

DTU Business HUB

Et tværfagligt fællesskab hvor vi især inspireres og udfordres til at finde nye løsninger.

BESØG
Aarhus Universitet, Logo

Aarhus Universitet

Forskningstungt universitet med stor gennemslagskraft på tværs af hele fagspektret – lokalt, nationalt og globalt.

BESØG

Karriere

Vi vækster og søger derfor løbende efter nye ansigter til begge vores afdelinger. Se de nyeste stillingsopslag herunder.
Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via info@applicateit.dk. Vi læser og besvarer alle henvendelser.

Har du lyst til at være med til at drive projekter og forretningsudvikling som projektleder i en ung virksomhed med andre entusiastiske IT-kollegaer - så læs med her!

Applicate IT A/S er en danskejet international orienteret virksomhed, som blev grundlagt i 2010. Vi har hovedkontor i Silkeborg og egen udviklingsafdeling i Hanoi. Vi er under udvikling og har derfor brug for at supplere vores projektlederhold med en ny energisk og ambitiøs IT-projektleder. Du bliver successivt vores Project Lead på flere projekter og vil fungere som bindeled mellem vores eget udviklingsteam i Silkeborg/Hanoi og så vores overvejende danske kunder, som spænder bredt fra iværksættere som fx Workr.dk til større etablerede private virksomheder som fx Hempel.com, lige såvel som offentlige institutioner som fx Kombit.dk og Rigshospitalet.

Du har succes i jobbet når du:

⚬ Afdækker og udfordre kunders ønsker og behov til løsninger.
⚬ Har en bred IT-teknisk forståelse og kan omsætte kunders ønsker og behov til et systemlandskab.
⚬ I samarbejde med vores udviklingsteam får defineret den rette systemarkitektur.
⚬ Nedbryder de overordnede behov og ønsker til specifikke og funktionelle systemkrav.
⚬ Leder dit projektteam med fokus på motivation og udvikling.
⚬ Sikrer at budgetter overholdes og handler proaktivt herpå.
⚬ Effektivt kommunikerer såvel internt, som med kunder og interessenter.

Lidt om dig

Du har formodentlig en videregående uddannelse bag dig, fx cand.scient.it produktudvikling, cand.it, datalogi eller lignende på minimum bachelor niveau. Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring betyder ikke det store, så længe du arbejder dedikeret, engageret og med en vilje til konstant at udvikle dig i en løbende foranderlig IT-sektor med løbende nye kunder.

Det forventes at du bl.a. er en stærk kommunikator i både skrift og tale på hhv. dansk og engelsk. Du skal også være i stand til at gennemskue komplekse sammenhænge, se helheder og holde det forkromede overblik. Du vil komme til at indgå i et tæt og lærerigt samarbejde med selskabets ledelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som projektleder hos Applicate IT A/S kommer du til at arbejde med et væld af forskellige domæner og kunder, hvor projekterne alle har deres teknologiske og forretningsmæssige særpræg på tværs af alle brancher. Vi udvikler konstant vores kompetenceområder og sætter en ære i også at deltage i forskningsprojekter, der afdækker de nyeste teknologier og hvilke forretningsområder disse kan bruges i.

Du får stor arbejdsfrihed og mulighed for en fleksibel hverdag, med ansvar for dine egne projekter. Du får desuden mulighed for at sætte et stort præg på virksomhedens fortsatte vækst, ligesom partnerskab og avancement i virksomheden også bliver en mulighed for den rette ansøger.

Vil du vide mere?
Kontakt Direktør Michael Pedersen via mpe@applicateit.dk eller mobil +45 6025 7020.

Applicate IT | Innovation - Software - Design