OM OS

Applicate IT er et innovation og softwareudviklingshus grundlagt i 2010, beliggende i Silkeborg.

Vi udvikler kundetilpasset softwareløsninger, som skaber værdi for vores kunder og partnere. Vi udvikler softwareløsninger til både den private og den offentlige sektor, såvel også til forskningsprojekter, forretningsfællesskaber og større institutioner.

En af vores styrker er vores evne til at forbinde mange af de nyeste teknologier i en IT-løsning, uden at gå på kompromis med anvendeligheden og kvaliteten. Vi sætter en dyd i at undersøge og udvikle state of the art teknologi, og derfor lader vi os ikke begrænse.

Vores løsninger er generiske og tænkt til den sidste detalje, hvor anvendelighed har den højeste prioritet, hvilket betyder, at vi aldrig arbejder med standard løsninger.

Kontakt os!

VISION

”If you can think it, we can realize it” 

Applicate IT ønsker at være meget mere end en standard softwareleverandør. Vi skaber innovative softwareløsninger ud fra dine ideer eller udfordringer, og stræber efter at udvikle værdiskabende IT-løsninger, som passer til dig.

TO VERDENSDELE – EN DANSK VIRKSOMHED

For at sikre os den bedste løsning og kvalitet til den mest attraktive pris, har vi placeret vores andet kontor i Hanoi, Vietnam.

Her har vi vores egne og højt uddannede softwareudviklere siddende, hvilket gør os i stand til at tilbyde nogle af markedets bedste vilkår på sammenhængende udviklingsforløb – frem til færdig og idriftsat IT-løsning. 

 

 • DANMARK, Silkeborg

 •  

  IT produktudvikling

 • UX/UI design

 • Projektledelse

 • Funding

 • Ledelse

 • VIETNAM, Hanoi

 •  

  UX/UI design

 • Teknisk specifikation og dokumentation

 • Softwareudvikling

 • Kvalitetssikring og Test

 • Administration

Et Alternativ til Outsourcing

Har du brug for ekstra ressourcer til softwareudvikling?

Såvel som vi kan varetage hele dit udviklingsforløb som turnkey, kan vi også levere ren timebaseret udvikling og programmering som Software Development as a Service (SDaaS). Dette på grundlag af specifikationer udarbejdet af enten dig, eller os.

Vores erfaring er, at specifikke løsninger kræver specifikke udviklings- og programmørspecialister, inden for forskellige teknologiområder på såvel Front- som BackEnd niveau. En programmør er ikke bare en programmør, og ingen programmører kan i dag favne alle relevante teknologiområder effektivt.  Vi benytter udelukkende egne fuldtidsansatte specialister til alle udbredte platforme. Alle vores ansatte er minimum på bachelor eller master niveau på gode og inspirerende vilkår, i vores egne kontorer i Danmark og Vietnam.

Kontakt os i dag, og få et attraktivt bud på dine udviklingsbehov.

UDVALGTE PROFILER OG SITUATIONER FRA VORES UDVIKLINGSAFDELING:

Vores proces

Applicate ITs udviklingsproces, som gengivet herunder, varetager efter kundens behov og valg, alle de nødvendige faser – lige fra idé bearbejdning og frem til produktlancering. 

Du vælger som kunde selv hvilke dele af udviklingsprocessen Applicate IT skal involveres i. Nogle kunder trækker valgfrit på helt specifikke ydelser, som fx. UX design eller ren programmering, mens andre benytter sig af hele vores process forløb fra idé til turnkey lancering.

Ledelse

Partnere

Karriere

Vores ledige stillinger finder du nedenfor. Du skal altid være velkommen til at søge uopfordret. Vi læser og besvarer alle henvendelser.

Ledige stillinger

IT Projektleder

Har du lyst til at være med til at drive projekter og forretningsudvikling som projektleder i en ung virksomhed med entusiastiske IT-kolleger, så læs med her!

Applicate IT A/S er en dansk ejet, international orienteret virksomhed, grundlagt i 2010 og med hovedkontor i Silkeborg og eget kontor i sydøst Asien.  Vi er under udvikling, og har derfor brug for at supplere vores projektlederhold med en ny energisk og ambitiøs IT-projektleder. Du bliver successivt vores Project Lead på flere projekter, som bindeled mellem vores eget udviklingsteam i DK og Asien, og så vores overvejende danske kunder som spænder bredt fra iværksættere som fx Workr.dk, til større etablerede private virksomheder som fx Hempel.com, såvel som offentlige institutioner som fx Kombit.dk og Rigshospitalet.

Du har succes i jobbet når du:

–  Afdækker og udfordre kunders ønsker og behov til løsninger

–  Har en bred IT-teknisk forståelse og kan omsætte kunders ønsker og behov til et systemlandskab

–  I samarbejde med vores udviklingsteam får defineret den rette systemarkitektur

–  Nedbryder de overordnede behov og ønsker til specifikke og funktionelle systemkrav

–  Leder dit projektteam med fokus på motivation og udvikling

–  Sikrer at budgetter overholdes og handler proaktivt herpå

–  Effektivt kommunikerer såvel internt, som med kunder og interessenter

Lidt om dig

Du har formodentlig en videregående uddannelse bag dig fx cand.scient. it produktudvikling, cand.it, datalogi, eller lignende på minimum bachelor niveau. Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring betyder ikke det store så længe du arbejder dedikeret, engageret og med en vilje til konstant at udvikle dig i en løbende foranderlig IT-sektor med løbende nye kunder.

Det forventes at du bl.a. er en stærk kommunikator i både skrift og tale på hhv. Dansk og Engelsk. Du skal også være i stand til at gennemskue komplekse sammenhænge og se helheder, og holde det forkromede overblik, og vil komme til at indgå i et tæt og lærerigt samarbejde med selskabets ledelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som projektleder hos Applicate IT A/S kommer du til at arbejde med et væld af forskellige domæner og kunder, hvor projekterne alle har deres teknologiske og forretningsmæssige særpræg på tværs af alle brancher. Vi udvikler konstant vores kompetenceområder og sætter en ære i også at deltage i forskningsprojekter der afdækker de nyeste teknologier, og hvilke forretningsområder disse kan bruges i.

Du får stor arbejdsfrihed og mulighed for en fleksibel hverdag, med ansvar for dine egne projekter, og du får mulighed for at sætte et stort præg på virksomhedens fortsatte vækst, ligesom partnerskab og avancement i virksomheden også bliver en mulighed for den rette ansøger.

Vil du vide mere så kontakt direktør Michael Pedersen på mail mpe@applicateit.dk eller tlf 60257020

I den gode sags tjeneste