OM OS

Applicate IT er et innovation og softwareudviklingshus grundlagt i 2010, beliggende i Silkeborg.

Vi udvikler kundetilpasset softwareløsninger, som skaber værdi for vores kunder og partnere. Vi udvikler softwareløsninger til både den private og den offentlige sektor, såvel også til forskningsprojekter, forretningsfællesskaber og større institutioner.

En af vores styrker er vores evne til at forbinde mange af de nyeste teknologier i en IT-løsning, uden at gå på kompromis med anvendeligheden og kvaliteten. Vi sætter en dyd i at undersøge og udvikle state of the art teknologi, og derfor lader vi os ikke begrænse.

Vores løsninger er generiske og tænkt til den sidste detalje, hvor anvendelighed har den højeste prioritet, hvilket betyder, at vi aldrig arbejder med standard løsninger.

Kontakt os!

VISION

”If you can think it, we can realize it” 

Applicate IT ønsker at være meget mere end en standard softwareleverandør. Vi skaber innovative softwareløsninger ud fra dine ideer eller udfordringer, og stræber efter at udvikle værdiskabende IT-løsninger, som passer til dig.

TO VERDENSDELE – EN DANSK VIRKSOMHED

For at sikre os den bedste løsning og kvalitet til den mest attraktive pris, har vi placeret vores andet kontor i Hanoi, Vietnam.

Her har vi vores egne og højt uddannede softwareudviklere siddende, hvilket gør os i stand til at tilbyde nogle af markedets bedste vilkår på sammenhængende udviklingsforløb – frem til færdig og idriftsat IT-løsning. 

 

 • DANMARK, Silkeborg

 •  

  IT produktudvikling

 • UX/UI design

 • Projektledelse

 • Funding

 • Ledelse

 • VIETNAM, Hanoi

 •  

  UX/UI design

 • Teknisk specifikation og dokumentation

 • Softwareudvikling

 • Kvalitetssikring og Test

 • Administration

Et Alternativ til Outsourcing

Har du brug for ekstra ressourcer til softwareudvikling?

Såvel som vi kan varetage hele dit udviklingsforløb som turnkey, kan vi også levere ren timebaseret udvikling og programmering som Software Development as a Service (SDaaS). Dette på grundlag af specifikationer udarbejdet af enten dig, eller os.

Vores erfaring er, at specifikke løsninger kræver specifikke udviklings- og programmørspecialister, inden for forskellige teknologiområder på såvel Front- som BackEnd niveau. En programmør er ikke bare en programmør, og ingen programmører kan i dag favne alle relevante teknologiområder effektivt.  Vi benytter udelukkende egne fuldtidsansatte specialister til alle udbredte platforme. Alle vores ansatte er minimum på bachelor eller master niveau på gode og inspirerende vilkår, i vores egne kontorer i Danmark og Vietnam.

Kontakt os i dag, og få et attraktivt bud på dine udviklingsbehov.

UDVALGTE PROFILER OG SITUATIONER FRA VORES UDVIKLINGSAFDELING:

Vores proces

Applicate ITs udviklingsproces, som gengivet herunder, varetager efter kundens behov og valg, alle de nødvendige faser – lige fra idé bearbejdning og frem til produktlancering. 

Du vælger som kunde selv hvilke dele af udviklingsprocessen Applicate IT skal involveres i. Nogle kunder trækker valgfrit på helt specifikke ydelser, som fx. UX design eller ren programmering, mens andre benytter sig af hele vores process forløb fra idé til turnkey lancering.

Ledelse

Partnere

Karriere

Hos Applicate IT har vi i øjeblikket ingen ledige stillinger. Du skal altid være velkommen til at søge uopfordret. Vi læser og besvarer alle henvendelser.

Ingen ledige stillinger 

I den gode sags tjeneste