Projekt info

KUNDE

OMRÅDER

LINK

Forenkling af tidsregistrering for danske forsyningsvirksomheders medarbejdere

Om EnviDan 

EnviDan er et rådgivende ingeniørfirma, som i dag er en moderne miljøvirksomhed, der tilbyder professionelle løsninger inden for vand, spildevand og biogas.

EnviDan er eksperter indenfor avanceret spildevands- og vandbehandlinger, klimatilpasninger, afløbsteknik, energioptimering og biogas.

Udfordringen 

Forsyningsvirksomhederne har typisk ganske komplekse og forskelligartede projektstrukturer, hvilket vanskeliggøre almindelig tidsregistrering for den enkelte medarbejder. For at løse denne udfordring søgte EnviDan assistance hos Applicate IT.

Løsningen 

Applicate IT opfandt en måde, hvor brugerne let kunne finde frem til den aktivitet, som de skal registrere timer på. Systemet er brugervenligt og let at navigere rundt i. Derudover er der dataudveksling direkte med EnviDans centrale projektdrift.  

De forskellige roller i systemet (regnskabsafdeling, projektleder, timeansat, osv.) skal have mulighed for at benytte systemet. For at favne behovene for registrering, kan brugeren selv tilføje muligheder for at registrere fravær, tillæg, osv. Tidsregistreringssystemet er med andre ord bygget generisk op, og kan anvendes af alle typer virksomheder – store som små.  

Mangler du også hjælp?

Kontakt os!