Projekt info

KUNDE

OMRÅDER

LINK

Convince og Applicate IT udvikler for Hempel en e-læringsplatform, der fungerer offline og kan håndtere generisk undervisningsmateriale.

Om Hempel

Hempel er en markedsførende malingsleverandør inden for segmenterne marine, industri, dekorativ container og yacht.

Hempel stræber altid efter at skabe en ekstra værdi for kunden, og investerer derfor i avancerede vandfortyndbare produkter, og innovative idéer til at hjælpe kunden med at skære ned på brændstofforbruget, reducere udledning og nå de miljømæssige mål.

Hempel tilbyder komplet produktsortiment og teknik rådgivning. 

Udfordringen

Med sømænd på skibe rundt omkring i hele verden, er det en umulig opgave for shipping virksomhederne at få dem til at møde personligt op og gennemgå et læringsforløb. Derfor søgte Hempel hjælp ved Applicate IT, til udvikling af en generisk og offline E-lærings iPad app, hvor sømænd kan deltage i undervisning, hvor end de er.

Det vigtige element ved denne opgave var, at e-læringsmaterialet skulle kunne tilgås offline. Dette var altafgørende, da skibene befinder sig lagt ude på havet, hvor dårlig eller ingen internetforbindelse er en faktor.

Løsningen

Applicate IT og Convince udtænkte en let måde, hvor et multimedie læringsmateriale kan anvendes offline, og uden at sømændene bemærker skiftet mellem online og offline i læringsforløbet.

For at vedligeholde skibets malede overflader med de korrekte teknikker og materialer, kræver dette avanceret viden, og derfor skal sømændene undervises heri.

Systemet er opbygget så sømanden løbende i e-læringsmaterialet skal løse opgaver, og svare korrekt på mindre quizzer, som tilpasses til det enkelte læringsforløb fra en central cloud portal. Når alle kursets øvelser er bestået, så udstedes et personligt certifikat, som sømanden kan printe. Undervejs kan shipping virksomheden følge med i sømandens læringsforløb.

Afgørende for app’ens succes er ligeledes den generiske opsætning af det nye e-læringsforløb. Det er let for administratoren at sætte et nyt certificeringsforløb op om et hvilket som helst emne.

Mangler du også hjælp?

Kontakt os!