Projekt info

KUNDE

OMRÅDER

LINK

Applicate IT har været med til at omsætte Jungle Bane konceptet til en app og udnytte de mange nye muligheder, som app’en tilbyder.

Om IT i bevægelse 

IT i bevægelse er virksomheden bag Jungle Banen. Missionen er at inspirere og guide lærere og pædagoger til en hverdag, hvor IT, leg og bevægelse sætter standarden for, hvordan kommende generationer lærer bedst. 

 

Udfordringen 

 

Ideen med Jungle Bane app’en er at gøre et opbrud med tavleundervisningen og få mere bevægelse ind i timen. Bevægelsen er bevist at forbedre indlæringen hos eleverne og denne tanke skulle formidles ud i en app. App’en sikrer en motiverende bevægelse i undervisningen ved at anvende lærernes allerede anvendte undervisningsmateriale i en fysisk bane.

Lærerne har ikke meget tid til at forberede sig eller at sætte sig ind i en ny app. Derfor var det vigtigt, at app’en er så brugervenlig og lettilgængelig som overhovedet muligt. Læren skal kunne bruge eget materiale og Uni:C login.

 

Løsningen 

 

Applicate IT har været med til at omsætte Jungle Bane konceptet til en app og udnytte de mange nye muligheder, som app’en tilbyder.

App’en indeholder en netværksfunktion, hvor elever og lærere kan dele og samarbejde om baner og baser på tværs af skoler og landsdele.

App’en er udviklet til både Windows 10 tablets og PC samt til iPads, og hertil at hele løsningen knyttet sammen med database i skyen, samt integration til UNI•Login.

Udover app udviklingen har Applicate IT også assisteret IT i bevægelse med at indhente en halv million kroner i fundingmidler fra undervisningsministeriets udviklingspulje.

 

Mangler du også hjælp?

Kontakt os!