Projekt info

KUNDE

OMRÅDER

LINK

MapFlakes fik omsat et stærkt koncept til en brugervenlig app og holdbar forretning

Om MapFlakes 

Mapflakes er en social app, hvor man via deling af ferieoplevelser, planlægning af næste rejse, kan gå på opdagelse ved hjælp af sine venners eller andre brugers oplevelser. Deling af oplevelser og derved tip er i fokus.

Mapflakes hjælper med at lave et personaliseret kort med egne beskrivelser og fotos af ferieoplevelser.

Udfordringen 

På trods af en stor viden og engagement på området, havde Mapflakes i foråret 2016 en udfordring i at omsætte ideen og deres stærke koncept til et konkret produkt i form af en app.

I fællesskab startede Applicate IT og Mapflakes med udformningen af produktet, og hvordan Mapflakes kunne opbygge deres forretning omkring app’en.

Løsningen 

Applicate IT udarbejdede i samarbejde med Mapflakes en brugervenlig og fejlfri app og et WordPress website til Mapflakes, som bruges som markedsføring til app’en.

For at finde den bedste løsning til Mapflakes konceptet, satte Applicate IT og Mapflakes sig ned i fællesskab og tegnede og fremlagde ideer, fra begge parter. Herefter påbegyndte Applicate IT’s user experience designer at omsætte ideerne til de første wireframes.

Samtidig tog projektlederne de første spadestik til en kravspecifikation, som gav et overblik over alle informationer og tidsplaner for projektet. Her bidrog Applicate IT’s CTO også med sin specialviden, indenfor teknologierne der kunne give en optimal benyttelse.

Valget for teknologierne faldt på native apps, NoSQL med elastic search samt offline teknologi.

I fællesskab med Mapflakes blev de sidste detaljer afstemt, og kravspecifikationerne kunne færdiggøres inden den endelige produktion af app’en startede. User experience designeren færdiggjorde den grafiske linje, og wireframes blev omsat til skærmbilleder med tilhørende interaktionsdesign.

Grundige kravspecigikationer gjorde, at Applicate IT’s specialister indenfor iOS og Android kunne programmere app’en. Applicate IT’s dedikerede backend udviklere påbegyndte ligeledes database- og administationsmodul, der på sigt skal benyttes til bl.a. business intelligence og videre udbygning af app’en.

Med en agil udviklingsproces og løbende grundige tests udviklede Applicate IT i samarbejde med Mapflakes et brugervenligt og fejlfrit system. App’en blev lanceret i marts 2017.  

Besøg Mapflakes’ hjemmeside, hent appen og bliv inspireret til din næste rejse. 

Mangler du også hjælp?

Kontakt os!