Projekt info

KUNDE

OMRÅDER

LINK

Applicate IT kickstartede SMSTrailerLock’s forretning ved at skaffe dem over en halv million kr. i funding midler

Om SMSTrailerLock

SMSTrailerLock giver kunderne i transportbranchen sikkerhedsløsninger. Virksomheden ønsker at give kunderne den mest sikre og innovative sættevogns sikkerhedsløsning.

SMSTrailerLock tilbyder enkelhed, fleksibilitet og sikkerhed i en enkelt løsning.

Udfordringen 

SMSTrailerLock kom med et banebrydende produkt for den europæiske transportbranche. Derudover havde de en grundig markedsanalyse og en forretningsplan med.

Udfordringen for SMSTrailerLock var at skaffe midler til at starte forretningen op. Der var for virksomheden udsigter til en række etableringsomkostninger, som bl.a. at få udviklet en ny type lås, søge patent og få programmeret en avanceret platform til håndtering af låsene.

Løsningen 

Applicate IT’s funding ekspert søgte på vegne af SMSTrailerLock egnede puljer og fik derigennem midlerne bevilliget.

Applicate IT udtænkte i samarbejde med SMSTrailerLock et sikkerhedskoncept og en protokol, som passede ind i speditører- og vognmænds arbejdsgange og processer. 

SMSTrailerLock’s låse er beregnet til lastbilanhængere for højværditrandport, og denne lås skal forhindre tyveri af traileren, hvad enten denne står tom eller er med kostbar last.

Data om låsen og lastbilanhængeren, som opsamles i portalen, skal være fuldstændigt valide, da de bl.a. kan bruges i forsikringssager. Applicate IT har hjulpet SMSTrailerLock på dette område, og har sørget for en valid dataudveksling og opsamling. 

Mangler du også hjælp?

Kontakt os!