BRUGERDREVEn INNOVATION

Opnå større tilfredshed med jeres innovative IT løsning gennem brugerinddragelse.

via brugerinddragelse sikrer vi succesen med jeres IT løsning

Glade brugere giver din IT løsning succes og det kan mærkes på bundlinjen. Vi inddrager brugerne i udviklingsprocessen og sørger for, at intet overlades til tilfældighederne. Til hvert projekt tilrettelægger vi sammen med kunden det User Experience (UX) forløb, der matcher projektets udformning og økonomi. Har enderne svært ved at nå sammen, så vil vi altid anbefale at udvikle mindre funktionalitet til en start i stedet for at spare brugerinddragelsen væk.

metoder til brugerinddragelse

Vi har tidligere rådgivet i en lang række af projekter med alt lige fra “iværksætteren med en god idé” til virksomheder, der har krævet en helt ny måde at tænke forretning og software på. Vi har desuden kendskab til den nyeste teknologi og kan åbne nye døre for jer ved at undersøge og udvikle state-of-the-art teknologiløsninger. Hos os finder I ingen begrænsninger og hvis I kan tænke det, så kan vi også realisere det for jer.

Profilbillede, Nina

Når vi tager jer med på udviklingsrejsen til en ny softwareløsning, benytter vi det bedste fra begge verdener; den agile scrum metodik kombineret med vandfaldsmodellen. Det betyder, at vi ofte involverer slutbrugerne i flere indledningsvise iterationer, hvor vi især fokuserer på det brugervenlige design. På den måde sikrer vi en høj brugertilfredshed med det endelige produkt.

Nina, Chief Operating Officer

HVAD KAN VI GØRE FOR JER?

Kontakt os i dag og lad os høre mere om netop jeres behov. Vi kan være jeres udviklingspartner og hjælper gerne med til at omsætte jeres idé til virkelighed. 

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde på baggrund af vores brede brancheerfaring.

SOFTWAREUDVIKLING

Vi realiserer professionelt og innovativt jeres softwareløsning. Lige fra kravsspecifikation til turnkey.

research & development

Vi tilbyder R&D as a Service (RDaaS), en kernekompetence i vores arbejde med state-of-the-art løsninger.

funding

Få jeres idé fagligt vurderet. Vi bistår jer med mulighederne for funding og realisering af jeres projekt.

WEBPORTALER

Webportaler i samspil med både mobile apps, sensorer og andre portaler.

Applicate IT | Innovation - Software - Design