CLOUD SERVICES

Spar pengene og få en mere effektiv IT løsning i skyen.

Spar pengene og få en mere
effektiv IT løsning i skyen.

HVAD ER CLOUD SERVICES?

Cloud services dækker konkret over on-demand levering af forskellige typer computertjenester, herunder eksempelvis servere, lager, databaser, netværk og software. Som bagvedliggende fundament ligger oftest en eller flere datacentre med typisk et stort antal fysiske servere, der deles op (virtualiseres) og leveres som ressourcer direkte til kunderne gennem internettet.

Cloud services har eksisteret i årevis, og tusindvis af virksomheder på verdensplan har helt eller delvist omlagt deres IT-infrastruktur til skyen. Ifølge International Data Group’s 2020 IDG Cloud Computing Survey, benytter 92% af alle virksomheder i dag cloud services i en eller anden grad. Selvsamme undersøgelse viser også, at næsten halvdelen (46%) af en virksomheds cloud-baserede løsninger er formålsbygget til skyen. 

FORDELENE VED CLOUD SERVICES

Mange virksomheder anser deres egen IT-infrastruktur som fundamentet for vækst, kundetilfredshed og omstillingsparathed. Af den årsag placerer flere og flere dem deres IT-infrastruktur i skyen, og i dag anvender størstedelen af vores kunder derfor vores cloud services. Anvendelse af cloud services rummer hidtil usete skaleringsmuligheder og oppetidssikringer i praksis, en mere fleksibel brugeradgang samt bedre direkte styring af omkostninger i forhold til indtægter pr. solgt serviceenhed. Derudover er alle de lavere lag af sikkerhed, herunder backup, placeret centralt i skyen via eksempelvis Amazon AWS eller Microsoft Azure. Med det rette valg af cloud platform samt en løsning, som er tilpasset cloud drift, kan I som virksomhed høste alle fordelene ved den helt rigtige kombination af cloud services.

sKAL I OGSÅ I SKYEN?

Cloud ligger i vores DNA og vi er både Amazon AWS Partner samt Microsoft Cloud Solution Provider. Vi har leveret mange løsninger baseret på cloud teknologien.

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

VORES ERFARING MED CLOUD SERVICES SIKRER JER VÆRDI

Hos os har vi arbejdet med cloud services siden 2010, hvor vi var first movers på det danske marked, bl.a. i form af stiftelse af en større hosting virksomhed, som senere blev videresolgt til TDC. Vi har med tiden opnået stor viden om og erfaring med udvikling og drift af cloud-baserede løsninger til både større og mindre virksomheder. På baggrund af vores status som Microsoft Cloud Solution Provider og AWS Partner, er vi i øvrigt specialister indenfor Microsoft Azure og Amazon AWS-platformene.

Hvad enten I vælger den ene eller den anden platform, så sørger vi for vedligehold og monitorering af driften i skyen. Vores cloud services giver jer altså mere ro til at fokusere på jeres kerneforretning samtidig med at flere ressourcer bliver frigjort – det er reel værdi på bundlinjen og giver samtidig jer nye muligheder for at drive virksomhed. 

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde
på baggrund af vores brede brancheerfaring.

MOBIL APP UDVIKLING

Vi udvikler apps til iOS, Android og Universal Windows Platform (UWP). Native, hybrid og web apps.

BRUGERDREVEN INNOVATION

Glade brugere giver din IT løsning succes og kan mærkes på bundlinjen. Vi inddrager dem tidligt i processen.

iot & sensorteknologi

Anvendelse af Artificial Intelligence, samt Virtual- og Augmented Reality indenfor Industri 4.0.

Applicate IT | Innovation - Software - Design