IOT & SENSORTEKNOLOGI

Sensorer som en af grundstenene i Internet of Things (IoT).

UENDeLIGE ANVENDELSMULIGHEDER

Internet of Things (IoT) dækker over alle ting, som er forbundet trådløst med internettet eller med hinanden. Som privatperson kan det eksempelvis være en forbindelse mellem mobiltelefonen, bilen og kaffemaskinen. I industrien benyttes sensorer blandt andet i produktlinjer, hvor data, som driver intelligente automatiserede processer, genereres og giver vigtig kontekstuel information. Ved brug af IoT er  anvendelsesmulighederne derfor i praksis uendelige. 

I vores udvikling af IoT indgår oftest små sensorer med trådløs aflæsning og datakommunikation til en server. Fra denne server kan vi udtrække relevante data til bl.a. statistik og realtidsovervågning. Vi benytter alle protokolformer og sensorer. Vores kompetencer er at skabe og udvikle sensorløsninger, som er kernen i IoT-systemer. Det kan være alt fra den enkelte temperatursensor til multisensorteknologi samt udnyttelse af sensorerne indbygget i vores mobiltelefoner.

Luan, CTO

Vores kompetente udviklingsteam, som udelukkende består af universitetsuddannede fagfolk, er med til at sikre den høje kvalitet i vores leverancer. De dækker hele paletten af forskellige programmeringssprog brugt på nutidens mest gængse platforme. Desuden har vi også eksperter indenfor eksempelvis web design, UI design, UX design samt grafisk produktion.

Luan, Chief Technical Officer

HVAD KAN VI GØRE FOR JER?

Kontakt os i dag og lad os høre mere om netop jeres behov. Vi kan være jeres udviklingspartner og hjælper gerne med til at omsætte jeres idé til virkelighed. 

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde på baggrund af vores brede brancheerfaring.

funding

Få jeres idé fagligt vurderet. Vi bistår jer med mulighederne for funding og realisering af jeres projekt.

mobil app udvikling

Vi udvikler apps til iOS, Android og Universal Windows Platform (UWP). Native, hybrid og web apps.

SOFTWAREUDVIKLING

Vi realiserer professionelt og innovativt jeres softwareløsning. Lige fra kravsspecifikation til turnkey.

BRUGERDREVEN INNOVATION

Glade brugere giver jeres IT løsning succes og kan mærkes på bundlinjen. Vi inddrager dem tidligt i processen.

Applicate IT | Innovation - Software - Design