mobil app udvikling

Udvikling af apps til både iOS, Android og Universal Windows Platform (UWP).

typer af mobilapps

Helt overordnet findes der tre typer apps til smartphones og tablets:

  • Native apps
  • Hybrid apps
  • Web apps

Hvilken type app du skal vælge i forbindelse med app-udvikling afhænger af økonomi, funktionalitet og app’ens målgruppe. Vi hjælper jer selvfølgelig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning i forhold til jeres behov. Nedenfor kan du bl.a. læse mere om de forskellige typer af apps og hvad der adskiller dem fra hinanden.

native apps

Ved udvikling af en native app er der kodet til en specifik platform (iOS, Android eller UWP (Universal Windows Platform)) uden brug af mellemliggende 3. parts teknologi. Ved app-udvikling til native, uanset om det er til iOS og/eller Android, skaber man en Rolls Royce-model af apps. En native app har fuld integration ned i telefonens hardware, optimal performance, flydende brugerinteraktion og fuld kildekodekontrol, uden tredjepartselementer såsom hybridteknologier. 

Distributionen af en native app foregår gennem app stores som f.eks. Apples App Store, Google Play og Microsoft Store. Disse app stores er et centralt sted for slutbrugeren at søge efter og finde native apps. En ulempe ved at benytte både iOS og Android til native apps er, at app-udvikling kan tage væsentlig længere tid i sammenligning med hybrid apps og web apps. Ikke desto mindre bliver videreudviklings- og vedligeholdelsesomkostninger over tid lavere i forhold til hybrid apps. Derudover kan man med native apps være sikker på, at man ikke havner i en potentiel teknologifælde.

Hybrid apps

En hybrid app er en blanding af en web app og en native app, hvor en hjemmeside – altså en web app installeret på brugerens device – ligner en native app. Ved app-udvikling til hybrid bliver der lavet en fælles grundkode til flere platforme, hvorefter de resterende 10-30% af koderne udvikles specifikt til hver platform (iOS, Android, Universal Windows Platform (UWP)). Afhængig af kravene til hardware-integration, kan app-udvikling til hybrid være billigere i forhold til udvikling af native apps. Hybrid apps distribueres ved hjælp af stores på lige fod med native apps, og slutbrugeren opnår næsten samme gode oplevelse som med native apps. Ved app-udvikling til hybrid skal man være opmærksom på, at hybrid-platforme ikke tilbyder lige så god hardware-integration og brugeroplevelse som native apps. Derudover bliver fremtidige features og hardware-integration begrænset, umuliggjort eller kommer til at koste mange timer at færdigudvikle eller vedligeholde.

Vi bruger React Native frameworket i forbindelse med app-udvikling af denne type apps.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

erfarne app-udviklere

Vores app-udviklere kommer med årtiers international erfaring fra industrien, herunder bl.a. fra Samsung. Vores ekspertise er jeres garanti for en mobilapp-løsning af høj kvalitet leveret til tiden. Og prisen – den holder vi stadigvæk skarp.

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

web apps

En web app er kort fortalt et mobil-optimeret website og ikke en egentlig mobilapp. App-udvikling til web er billigere, og formatet virker til alle telefoner og tablets og kræver minimal vedligeholdelse i forhold til at få lavet opdateringer. Dog er der ringe integration ned i mobilens hardware, som f.eks. kamera, ligesom brugerinteraktionen også begrænses af de muligheder web-teknologien nu engang er begrænset af. En web app skal som udgangspunkt være online for at kunne fungere, og den fungerer ikke nær så hurtigt som en hybrid app eller en native app gør. Det er derfor også grunden til, at de færreste moderne koncepter kan fungere godt som web app. Valget af en web app kan være fin til simple apps og denne form for app-udvikling er relativ hurtig.

udnyttelse af hardwaren

I forbindelse med app-udvikling udnytter vi de sensorer, der er i mobilens hardware, eksempelvis accelerometer, GPS osv. Derudover har vi bred erfaring med kommunikation med beacons og Bluetooth, SMS, push-messaging, QR-/stregkoder og NFC. I vores app-udvikling er vi blandt andet fokuseret på batterilevetiden, performance, offline adgang, god brugervenlighed og kvalitet.

VI HAR stor erfaring indenfor app-udvikling

Vi har adskillige års erfaring med app-udvikling til både det offentlige og private, og vi hjælper også gerne jer med at finde den helt rette mobilapp-løsning i forhold til jeres forretningsmæssige behov, økonomi osv. Vores platformsspecialister udvikler sikkert og vant alle former for apps, naturligvis med afsæt jeres valg og vores løbende samarbejde.

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde
på baggrund af vores brede brancheerfaring.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Vi tilbyder R&D as a Service (RDaaS), en kernekompetence i vores arbejde med state-of-the-art løsninger.

softwareudvikling

Vi realiserer professionelt og innovativt jeres softwareløsning.
Lige fra kravsspecifikation til turnkey.

funding

Få jeres idé fagligt vurderet. Vi bistår jer med mulighederne for funding og realisering af jeres projekt.

Applicate IT | Innovation - Software - Design