SOFTWAREUDVIKLING

SOFTWARE-UDVIKLING

Vi skaber innovative softwareløsninger skræddersyet efter jeres behov.

SOLID EKSPERTISE OG BRED ERFARING

Vi har flere års erfaring med softwareudvikling til både den private og offentlige sektor, og har faciliteret og taget del i rigtig mange udviklingsprojekter gennem tiden. Vores højtuddannede IT-specialister besidder tilsammen en enorm viden indenfor softwareudvikling som disciplin, herunder om værktøjer, miljøer og metoder til udvikling, kvalitetssikring og vedligeholdelse af software, samt brug af komponenter, biblioteker og forskellige frameworks. 

Vi har tidligere rådgivet i en lang række af projekter med alt lige fra iværksætteren med en god idé til virksomheder, der har krævet en helt ny måde at tænke forretning og softwareudvikling på. Vores kendskab til de nyeste teknologier kan være med til at åbne nye døre for jer med henblik på at undersøge og udvikle state-of-the-art teknologiløsninger. Vi tager altid udgangspunkt i et kunderettet R&D-forløb, idet selvsamme udgør det teknologiske fundament for vores fremtidige produkter og services, herunder især softwareudvikling. Hos os finder I altså ingen begrænsninger; hvis I kan tænke det, så kan vi også realisere det for jer.

VI DÆKKER UDVIKLINGSREJSEN SAMMEN MED JER

Jeres ideer og behov er altid udgangspunktet for et udviklingsprojekt sammen med os, og med vores store ekspertise indenfor softwareudvikling er I i sikre hænder. Vi dækker hele paletten af moderne programmeringssprog og formår at sammenkoble flere af de nyeste teknologiske muligheder i én skræddersyet løsning, uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed eller kvalitet. Vi har stort fokus på CMMI, og hos os får I ingen standardløsning, da det vi leverer altid er generisk og gennemtænkt til sidste detalje. På denne måde sikrer vi også, at I efterfølgende får en problemfri drift og en fremtidssikker softwareløsning. 

Hvis I har brug for softwareudvikling, så kan vi ikke blot være jeres leverandør til det næste udviklingsprojekt, men også jeres aktive sparringspartner, som sørger for at jeres udviklingsbehov løbende bliver hørt, udfordret og realiseret – ganske enkelt med det fælles mål at nå frem til en ny skræddersyet softwareløsning, der er med til at skabe værdi for jeres forretning. Vi er med andre ord mere end en traditionel udvikler for jer, der står overfor en udfordring eller idé, som kræver forretningsindsigt, innovative kompetencer og erfaring.

Profilbillede, Dorte Rasmussen

Vi involverer jer i alle faser af softwareudviklingen, lige fra de indledende dialoger omkring jeres ønsker og behov til den endelige turnkey. I processen lægger vi vægt på gennemsigtighed i samarbejdet og sikrer derved at begge parter en helt enige om, hvad der skal leveres hvornår og til hvilken pris.

Dorte, IT Project Lead | MSc. IT

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

skræddersyet softwareløsning

Vi skræddersyer softwareløsningen efter netop jeres behov uden at gå på kompromis med brugervenlighed og kvalitet. Stor brancheerfaring og fornuftige priser.

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

devops til jeres fordel

Såfremt I ønsker at vi også varetager driften af jeres softwareløsning, har vi implementeret DevOps, der er en sammentrækning af ordene ’Development’ og ’Operations’. Begrebet dækker grundlæggende over kombinationen af udviklings- og it-driftsafdelingen. Med DevOps som en integreret del af vores leverancer i relation til softwareudvikling, har vi fokus på at sikre foreningen mellem medarbejderne, processerne og anvendt teknologi i vores organisation, til fordel for de kunder vi udvikler og drifter for. Vores teams, der således arbejder i en DevOps-kultur og følger fremgangsmåderne heri, kan bedre omstille sig efter jeres behov, øge tilliden til de applikationer, som bygges, samt opfylde forretningsmæssige behov hurtigere. Med et veldrevet DevOps setup kan vi deploye software mange gange dagligt, uden nedbrud og uden bekymringer. Med en god deployment-rutine samt systemer, som allerede er blevet bygget, bliver roll-backs væsentlig nemmere og vores specialister skal ikke bekymre sig herom i forbindelse med softwareudvikling. Samtidig bliver time-to-market hastigheden forbedret.

Fordele ved DevOps:

  • Hurtigere, billigere og mere stabil levering
  • Mere stabil softwareløsning
  • Ingen hektiske deployment dage

FULD GENNEMSIGTIGHED

Hos os er transparens i vores løbende samarbejde med kunden altafgørende – også når det kommer til softwareudvikling. I forbindelse med vores udviklingsproces, som både kombinerer en indledende agil design- og specifikationsfase med vandfaldsmodellen, lægger vi stor vægt på, at I får den fulde indsigt i udviklingsprojektet, herunder hvilke leverancer, der skal falde hvornår og til hvilken pris – og det er lige fra den indledende afdækning af jeres behov til I står med en køreklar og fuld dokumenteret softwareløsning, som giver værdi. 

DOKUMENTERET HØJ KVALITET

Vi leverer dokumenteret høj kvalitet, hvilket flere af vores tidligere udviklingsprojekter, herunder til f.eks. Rigshospitalet, vidner om. Vores kvalitetssikring i forbindelse med softwareudvikling betyder, at vi løbende både dokumenterer jeres løsning, og sørger for at udvikle efter best-practice principper. Specifikationen af jeres endelige køreklare softwareløsning skal være i orden, også så I kan opretholde den på bedste vis i fremtiden. 

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde
på baggrund af vores brede brancheerfaring.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Vi tilbyder R&D as a Service (RDaaS), en kernekompetence i vores arbejde med state-of-the-art løsninger.

MOBIL APP UDVIKLING

Vi udvikler apps til iOS, Android og Universal Windows Platform (UWP). Native, hybrid og web apps.

AI, VR & AR

Anvendelse af Artificial Intelligence, samt Virtual- og Augmented Reality indenfor Industri 4.0.

Applicate IT | Innovation - Software - Design