SOFTWAREUDVIKLING

Vi skaber innovative softwareløsninger skræddersyet efter jeres behov.

Vi udvikler sammen med jer

Vi formår vi at sammenkoble flere af de nyeste teknologiske muligheder i én softwareløsning uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed eller kvalitet. Udviklingen sker i tæt samarbejde med jer på baggrund af jeres behov og ideer. I fællesskab vil vi forsøge at udvikle den bedste softwareløsning til jeres virksomhed. Hos os får I ingen standardløsning, da det vi leverer altid er generisk og gennemtænkt til sidste detalje. På denne måde sikrer vi også at I efterfølgende får en problemfri drift og at brugervenligheden er helt i top. Vi er ikke blot en leverandør til jeres softwareprojekt, men i stedet jeres aktive sparringspartner, som sørger for at jeres udviklingsbehov løbende bliver hørt, udfordret og realiseret, så vi til sidst når frem til en ny skræddersyet softwareløsning, der er med til at skabe værdi for jer. Vi er med andre ord mere end en traditionel udvikler for jer, der står overfor en udfordring eller idé, som kræver forretningsindsigt, innovative kompetencer og erfaring.

devops til jeres fordel

Såfremt I ønsker at vi også varetager driften af jeres løsning, har vi implementeret DevOps, der er en sammentrækning af ordene ’Development’ og ’Operations’. Begrebet dækker grundlæggende over kombinationen af udviklings- og it-driftsafdelingen. Med DevOps som en integreret del af vores leverancer, har vi fokus på at sikre foreningen mellem medarbejderne, processerne og anvendt teknologi i vores organisation, til fordel for de kunder vi udvikler og drifter for. Vores teams, der således arbejder i en DevOps-kultur og følger fremgangsmåderne heri, kan bedre omstille sig efter jeres behov, øge tilliden til de applikationer, som bygges, samt opfylde forretningsmæssige behov hurtigere. Med et veldrevet DevOps setup kan vi deploye software mange gange dagligt, uden nedbrud og uden bekymringer. Med en god deployment-rutine samt systemer, som allerede er blevet bygget, bliver roll-backs væsentlig nemmere og udviklerne skal ikke bekymre sig herom. Samtidig bliver time-to-market hastigheden forbedret.

Fordele ved DevOps:

  • Hurtigere, billigere og mere stabil levering
  • Mere stabil softwareløsning
  • Ingen hektiske deployment dage

Bred erfaring

Vi har tidligere rådgivet i en lang række af projekter med alt lige fra “iværksætteren med en god idé” til virksomheder, der har krævet en helt ny måde at tænke forretning og software på. Vi har desuden kendskab til den nyeste teknologi og kan åbne nye døre for jer ved at undersøge og udvikle state-of-the-art teknologiløsninger. Hos os finder I ingen begrænsninger og hvis I kan tænke det, så kan vi også realisere det for jer.

Profilbillede, Lauge

Vi involverer jer i alle faser af softwareudviklingen, lige fra de indledende dialoger omkring jeres ønsker og behov til den endelige turnkey. I processen lægger vi vægt på gennemsigtighed i samarbejdet og sikrer derved at begge parter en helt enige om, hvad der skal leveres hvornår og til hvilken pris.

Lauge, Project Lead | MSc. IT

NYT IT PROJEKT?

Kontakt os i dag og lad os høre mere om netop jeres behov. Vi har flere års brancheerfaring, høje kvalitetskrav og fornuftige priser.

Udfyld formularen.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved at indsende formularen accepterer jeg privatlivspolitikken og at Applicate IT A/S må kontakte mig via e-mail med nærmere information om deres serviceydelser. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@applicateit.dk.

IF YOU CAN THINK IT, WE CAN REALIZE IT.™

ANDRE SERVICES

Læs mere om de andre services, som vi kan tilbyde
på baggrund af vores brede brancheerfaring.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Vi tilbyder R&D as a Service (RDaaS), en kernekompetence i vores arbejde med state-of-the-art løsninger.

MOBIL APP UDVIKLING

Vi udvikler apps til iOS, Android og Universal Windows Platform (UWP). Native, hybrid og web apps.

AI, VR & AR

Anvendelse af Artificial Intelligence, samt Virtual- og Augmented Reality indenfor Industri 4.0.

Applicate IT | Innovation - Software - Design