SOFTWARE UDVIKLING

Applicate IT skaber innovative softwareudviklinger efter dine behov

Hos Applicate IT formår vi at sammenkoble flere af de nyeste teknologiske muligheder i én softwareløsning, og dette uden at gå på kompromis med brugervenlighed eller kvalitet.

Udviklingen sker i samarbejde med dig omkring dine behov og ideer, og vi forsøger i fællesskab med dig, at udvikle den bedste løsning til din virksomhed. Softwareløsningerne hos Applicate IT er generiske og gennemtænkt til sidste detalje, hvor problemfri drift og brugervenlighed, har højeste prioritet.

Applicate IT er således ikke blot en leverandør til dit softwareprojekt, men indgår også som en aktiv sparringspartner, hvor dine udviklingsbehov bliver hørt, udfordret og realiseret, til en ny skræddersyet løsning.

Applicate IT er med andre ord mere end en traditionel udvikler for dig, der står overfor en udfordring eller ide, som kræver forretningsindsigt, innovative kompetencer og erfaring.

Vi har tidligere rådgivet i en lang række af projekter, med alt lige fra “iværksætteren med en god ide”, til virksomheder der har krævet en helt ny måde at tænke forretning og software på.

Vi har kendskab til den nyeste teknologi og kan åbne døre for dig og din forretning med at undersøge og udvikle state of the art teknologi. Hos os finder du ingen begrænsninger, og hvis du kan tænke det, så kan vi også realisere det for dig.

Book første møde uden beregning

Kontakt mig for mere information om vores services

Michael Pedersen
T| +45 60257020
E| mpe@applicateit.dk

Services