KUNSTIG INTELLIGENS, VIRTUAL- & AUGMENTED REALITY

Anvendelse af kunstig intelligens, virtual- og augmented reality inden for Industri 4.0

Både virtual reality (VR) og augmented reality (AR) har mange årtier bag sig i bl.a. spilindustrien. Med teknologiens udvikling, har vi også set dem blive meget mere tilgængelig, og dermed også i højere grad opfylde brugerens og industriens behov. AR handler om det at præsentere et digitalt lag oven på den virkelige verden. VR derimod er at lave en virtuel repræsentation af en kontekst, som du kan interagere med via din kropslige bevægelse.

Oftest anvendes forskellige grene af kunstig intelligens og maskinlæring (AI) i VR og AR kontekster, da der skal genkendes komplekse former i den virkelige verden, som skal oversættes til virtuelle elementer. Derudover analyserer man også brugerens bevægelse og bevægelsesmønstre for at optimere brugeroplevelsen og indlevelsen.

Vi indgår helt eksklusivt i et forskningssamarbejde via MADE med LEGO, Grundfos, Vestas og Aarhus Universitet, hvor der undersøges hvordan AI, VR og AR bl.a. kan bruges inden for industri 4.0 til optimering af arbejdsprocesser og produktion. Derudover udnytter vi også AI/VR/AR teknologien i øvrige løsninger rettet mod konkrete forretningsbehov.

Book første møde uden beregning

Kontakt mig for mere information om vores services

Michael Pedersen
T| +45 60257020
E| mpe@applicateit.dk

Services